چهارشنبه, ۱۲ آذر ۱۳۹۹ ۱۴:۱۷ ۱۰۷۶
طبقه بندی: اصلی
چچ
منابع بانک توسعه تعاون به مرز 250 هزار میلیارد ریال رسیده است

منابع بانک توسعه تعاون به مرز 250 هزار میلیارد ریال رسیده است

رئیس هیات مدیره بانک توسعه تعاون اعلام کرد منابع این بانک به مرز 250 هزار میلیارد ریال نزدیک گردیده است.

سید باقر فتاحی رئیس هیات مدیره بانک توسعه تعاون که از طریق ارتباط ویدئو کنفرانسی با برخی مدیران استانی بانک در خصوص عملکرد مرحله پنجم طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری سخن می‌گفت اظهار داشت: طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری از مهمترین طرح‌های ملی و تکلیفی بانک است که مرحله پنجم آن در کلیه استانها در حال انجام است و با نظارت و پشتیبانی واحدهای ستادی شرایطی ایجاد گردیده تا تکالیف ابلاغی به استانها با بیشترین اثربخشی در آمار تولید و اشتغال مناطق روستایی اجرایی گردد.

فتاحی در ادامه گفت: در حال حاضر مانده منابع سپرده‌ای بانک توسعه تعاون به مرز 250 هزار میلیارد ریال رسیده است، و با توجه به حجم فعالیت توسعه‌ای بانک ضروری است با اهتمام همکاران شبکه شعب، منابع بانک به صورت مستمر رو به افزایش باشد.

وی با تأکید بر الزام رعایت استاندارد شاخص مصارف به منابع و حجم تسهیلات اعطایی بانک، به طرح‌های تشویقی بانک در محور جذب منابع اشاره نمود و افزود: بر اساس اهداف موردنظر و راهکارهای اتخاذ گردیده، منابع بانک طی دو ماه آینده به 280 هزار میلیارد ریال خواهد رسید و شرایط به‌گونه‌ای رقم خواهد خورد تا برنامه‌های بانک در فرآیند بانکداری توسعه‌ای به نحو شایسته‌ای محقق گردد.

رئیس هیات مدیره بانک توسعه تعاون حضور بانک در طرح‌های ملی را موجب اعتماد دستگاه‌های سیاست‌گذار اقتصادی کشور به این بانک دانست و افزود: فعالیت توسعه‌ای بانک در سراسر کشور طی سالیان اخیر منجر به اثربخشی و ارتقای شاخص‌های اقتصادی مناطق گردیده و نقش بانک در تأمین مالی طرح‌های اشتغال‌زایی و تولیدی به نحو مناسبی اثبات گردیده است و امید است با ایفای نقش بهینه همکاران در ادامه طرح اشتغال روستایی و دیگر طرح‌های ملی، باور مسئولین و عموم جامعه به کارآمدی بانک تداوم یابد.

در ادامه سعید معادی معاون بازاریابی و استانها بانک توسعه تعاون ضمن تبیین عملکرد استانها در طرح اشتغال روستایی تصریح نمود: اجرای این طرح فرصتی برای بانک توسعه تعاون جهت محرومیت‌زدایی و ایجاد رونق اقتصادی در مناطق روستایی بوده است و منابع قابل‌توجهی به مناطق روستایی استانهای سراسر کشور اختصاص‌یافته است و اثربخشی تسهیلات اعطایی بانک بر رونق اقتصادی مناطق طی چهار مرحله نخستین قابل‌مشاهده است.

معادی با اشاره به این‌که عملکرد استانها در مرحله پنجم طرح به صورت مستمر رصد و نظارت می‌شود افزود: اجرای صحیح و به‌موقع طرح مستلزم هماهنگی مدیران استانی بانک با دستگاه‌های مسئول استانی در پذیرش طرح‌های اشتغال‌زایی است و همچنین مطالعات دقیق منطقه‌ای و شناسایی ظرفیت‌ها می‌تواند در پیشبرد طرح مؤثر واقع گردد.

حسن شریفی معاون عملیات بانکی بانک توسعه تعاون در ادامه جلسه خاطرنشان کرد: طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری از مهمترین مصادیق بانکداری توسعه‌ای است که تجربیات و آموزه‌های طرح در دیگر فعالیت‌های بانک نیز اثر مثبت داشته است.

وی افزود: کارنامه بانک در این طرح و دیگر طرح‌های ملی بیانگر این است که در بانکداری توسعه‌ای، علاوه بر مکانیزم تأمین مالی و جریانهای دریافت و پرداخت، توجه به تحقق اهداف بالادستی از قبیل تولید و اشتغال حائز اهمیت است و این‌گونه فعالیت بانکی فراتر از چارچوب‌های بانکی و مالی و با نگاه راهبردی به توسعه اقتصادی مناطق معنا می‌یابد.

در این جلسه حمیدرضا البرزی مدیر امور اعتباری، سرمایه‌گذاری، احمد محمدی مدیر امور استانها و شعب، هادی بخت‌یار رئیس اداره کل راهبری و پشتیبانی استان‌ها و شعب و یوسف احسانی رئیس اداره کل نظارت اعتباری در خصوص عملکرد مدیریت شعب استانهای لرستان، چهارمحال و بختیاری، بوشهر، سیستان و بلوچستان و گلستان نکات تخصصی را یادآور شدند و مدیران استانی نیز به تبیین عملکرد استان در مرحله پنجم طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری پرداختند.

آدرس کوتاه شده: