یکشنبه, ۰۱ خرداد ۱۴۰۱ ۱۲:۰۸ ۳۲۳
طبقه بندی: استانی
چچ
بازدید سرپرست شعب بانک توسعه تعاون استان قزوین از منحصربه فرد ترین کارخانه جهان

بازدید سرپرست شعب بانک توسعه تعاون استان قزوین از منحصربه فرد ترین کارخانه جهان

پیرو بازدید حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی از منحصربفرد ترین کارخانه جهان در قزوین با بیش از 1200 نیروی کار معلول ، مصادف با روز ملی اهدای عضو سرپرست بانک توسعه تعاون قزوین و تیم همراه برای تحقق دستور رئیس جمهور مبنی بر حمایت شبکه بانکی از کارخانه تولید محصولات بهداشتی فیروز از این مجموعه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت شعب استان قزوین،در این بازدید محمد یزدی با اشاره به آغاز همکاری بین بانک توسعه تعاون و شرکت فیروز طی ماه های اخیر گفت: وظیفه و تکلیف ذاتی این بانک موجب شداین بانک در تحقق اهداف و برنامه های دولت سیزدهم از ابتدای این دولت با توان و عزم مضاعف وارد میدان اقتصادی کشور شود. مجابی معاونت اجرایی قائم مقام کارخانه گفت: حضور بانک توسعه تعاون در این مجموعه که با هدف حمایت از قشر معزز معلولین صورت گرفته ارزشمند بوده و جای تقدیر دارد.

وی افزود: این کارخانه با هدف اشتغال برای معلولین معزز ضمن دارا بودن بالاترین کیفیت محصولات و صادرات به کشورهای همسایه، خود را ملزم به استخدام افراد کم توان جسمی دانسته و جنبه های اخلاقی و انسانی را در اولویت قرارداده است. این شرکت در سال گذشته با سه شیفت کاری مبلغی بالغ بر 11.000میلیارد ریال فروش داشته است در حال حاضر در حال اجرای فازدوم طرح توسعه خود و استخدام حداقل 300 نیروی جدید می باشد.

سرپرست قزوین تاثیرات بسیار مطلوب اجتماعی و اقتصادی این مجموعه که با هدف عزت دهی و ارتقای جایگاه معلولین می باشد را اقدامی ارزشمند از جنبه های اقتصادی ، اجتماعی و معنوی دانست.

وی افزود: در این شرایط اقتصادی تحریمی ، صادرات محصولات تولیدی این شرکت از موارد بسیار مهمی است که شعار معلولیت محدودیت نیست را به معنای واقعی به تصویر کشیده است .همچنین سرپرست قزوین در خصوص گشایش اعتبار اسنادی مورد نیاز شرکت و حمایت های مورد نیاز برای بهره برداری از فاز دوم این کارخانه خبر داد .همچنین پس از جلسه بازدیدی از محل فعالیت کارخانه صورت گرفت و بخش های مختلفی نظیر انبار مواد اولیه تا سالن های تولید و بسته بندی و محل بارگیری سفارشات مورد توجه تیم بازاریابی استان قزوین قرار گرفت.

گفتنی است شرکت فیروز در سال 1353 با مشارکت شرکت آمریکایی جانسون اند جانسون احداث شد که پس از انقلاب با واگذاری به بخش خصوصی و انتخاب سیاست بکارگیری افراد معلول در خط تولید توانست علاوه بر تولید 150 نوع اقلام بهداشتی با بالابردن کیفیت محصولات خود و اخذ گواهینامه های بین المللی محصولات خود را به سایر کشورهای همسایه صادر کند.

آدرس کوتاه شده: