سه شنبه, ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ ۱۴:۱۲ ۲۱۴
طبقه بندی:
چچ
استاندار سیستان و بلوچستان: برنامه‌ریزی بانک توسعه تعاون برای پیشبرد اشتغال پایدار روستایی ستودنی است

استاندار سیستان و بلوچستان: برنامه‌ریزی بانک توسعه تعاون برای پیشبرد اشتغال پایدار روستایی ستودنی است

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: برنامه‌ریزی بانک توسعه تعاون برای پیشبرد اشتغال پایدار روستایی و کسب بیشترین میزان جذب در میان بانک‌های مشمول ستودنی است.

به گزارش روابط عمومی مدیریت شعب سیستان و بلوچستان، احمد علی موهبتی در بازدید از غرفه طرح‌های سرمایه‌گذاری بانک توسعه استان در چهارمین جشنواره عشایر و روستائیان اظهار داشت: قانون اشتغال پایدار روستایی زمینه‌ساز توسعه متوازن در روستاها است و باید از این ظرفیت به بهترین شکل ممکن استفاده کرد.

وی افزود: باید نگاهمان به مقوله اشتغال مبتنی بر نسخه بومی منطقه‌ای باشد که در این راستا سیستان و بلوچستان به سبب اقلیم خاص جغرافیایی و فرهنگی می‌تواند در این راستا نقش‌آفرینی کند.

 رئیس کارگروه اشتغال سیستان و بلوچستان با اشاره به برگزاری این نمایشگاه بیان کرد: به‌خوبی در این نمایشگاه شاهد ظرفیت‌های بالقوه مردمان این دیار هستیم که باید با آگاهی این امر را به بالفعل تبدیل کرد.

 موهبتی افزود: گردشگری ظرفیت بی‌بدیلی است که می‌تواند وضعیت اشتغال، فرهنگ و امنیت کشور را رونق داده و موجب معرفی شایسته هر منطقه شود که این دیار مرزنشین نیز از این امر مستثنا نیست و می‌توان از این ظرفیت‌ها در جهت ایجاد اشتغال زودبازده استفاده نمود

 نماینده عالی دولت در استان تأکید کرد: با برخورداری از چنین ظرفیت‌هایی می‌توان با بهره بری کامل از تسهیلات اشتغال‌زائی، زمینه رشد و پویایی ایجاد اشتغال پایدار را فراهم آورد.

وی رفتار سازمانی را نقش موثری در ایجاد نشاط سازمانی دانست و گفت: ایجاد امید در مردم در شرایط فعلی کشور وظیفه ما بوده و برنامه‌ریزی برای استفاده از داشته‌های موجود به نحو احسن، اولین گام برای رسیدن به این هدف است.

به گزارش روابط عمومی مدیریت شعب سیستان و بلوچستان، با پرداخت 800 میلیارد تسهیلات اشتغال‌زائی روستایی بانک توسعه تعاون، طی یک سال گذشته دو هزار و 118 اشتغال پایدار در نقاط مختلف استان سیستان و بلوچستان ایجاد شد.

 50 درصد از جمعیت دو میلیون و هفت‌صدهزارنفری سیستان و بلوچستان پهناورترین استان کشور با دارا بودن هزار و 300 کیلومتر مرز زمینی مشترک با کشورهای افغانستان و پاکستان و 360 کیلومتر مرز دریایی با کشورهای حاشیه خلیج‌فارس و دریای عمان را روستائیان و عشایر تشکیل داده‌اند.

 

آدرس کوتاه شده: