دوشنبه, ۲۹ دی ۱۳۹۹
۱۰:۲۱
۹۸۵
طبقه بندی:
استانی
به گزارش روابط عمومی مدیریت شعب بانک توسعه تعاون آذربایجان شرقی، سعید معادی در حاشیه بازدید از واحدهای صنعتی مستقر در شهرکهای صنعتی سلیمی و سرمایهگذاری خارجی؛ تبریز را به عنوان یکی از قطبهای صنعتی مطرح در سطح کشور عنوان کرد و خاطرنشان کرد: تبریز به عنوان یکی از قطبهای صنعتی مطرح در سطح کشور، هم از حیث تنوع و تکثر در حوزه صنعت و هم در ابعاد مختلف شرکتها، چه شرکتهای کوچک و چه متوسط و چه شرکتهایی با سایز بزرگ، دارای ظرفیتها و مزیتهای مختص به خود میباشد.
وی افزود: امروز فرصتی بود تا بتوانیم نمونهای از این توانمندیها را ملاحظه کنیم، که این نمونهها، بیانگر قابلیتها و ظرفیتهایی است که در سطح این شهر و یا در سطح کل آذربایجان شرقی قرارگرفته است.
معادی بابیان اینکه ظرفیتهای بینظیر تبریز نشانگر وجود چند مؤلفه در این شهر است، تصریح کرد: ازجمله این مؤلفهها، قدمت و ویژگی تاریخی و دستاوردها مختلف در این منطقه است، که همیشه به عنوان اولینها در حوزه صنعت مطرح بودهاند.
وی افزود: مؤلفه دیگر، افراد شاخصی هستند که در صنایع مختلف مطرحشده و فعالیت میکنند و همچنین هوشمندی و خلاقیت و توان و عزمی که در بین مردم این شهر قرار دارد، زمینهساز فعالیتهای مختلف اقتصادی در حوزههای گوناگون شده است.
معادی بابیان اینکه مردم این منطقه در قالب صاحبان کسبوکار و به عبارتی دیگر کارآفرین، خود را محدود به یک نقطه نمیکنند و دائم به دنبال تنوعطلبی و تغییر و خلاقیت هستند، خاطرنشان کرد: مردم این منطقه ضمن بهرهگیری از ظرفیت فناوری و تکنولوژی روز، فین تکها، استارت آپ ها، در حوزه کسبوکار با رویکرد ایجاد چرخه خلق ارزش از تمام ظرفیتهای موجود بهره میگیرند.
وی ادامه داد: امروز از کارخانجات مرتبط با تولید پروفیل با کاربرد در صنعت ساختمانسازی و همچنین صنایع مختلف دیگر مانند تولید دان و خوراک مرغ، تولید آرد و فعالیتهای اقتصادی در حوزههای تحقیقاتی تولید آرد کامل با مواد مغذی آرد و ایجاد شبکههای تولید انواع نان در قالب ایجاد چرخه تأمین و خلق ارزش بازدید کردیم. که در جای خود به عنوان الگوهای موفق قابلتعمیم میباشد
نقش بیبدیل بانکها در رونق اقتصادی
معاون امور استانها و بازاریابی بانک توسعه تعاون در ادامه اقتصاد ایران را بانک محور دانست و تصریح کرد: در حالت کلی دو نوع بازار داریم، بازار پول و بازار سرمایه؛ که شاید در بیشتر کشورها، کشورهایی که در آن بورس و اوراق سهامدار حرف اول را میزنند، ریتم اقتصاد بیشتر بر پایه بازار سرمایه باشد؛ ولی در اقتصاد ایران که بازار پول نقش کلیدی را در اقتصاد دارد، بانکها و مؤسسات اعتباری نقش بیشتری در تأمین نیازهای ایجادی، توسعهای، تکمیلی، نوسازی و بهسازی و تأمین نیاز سرمایه در گردش ایفا میکنند.
وی افزود: در ایران اتحاد و انسجام بین صنایع و یا فعالیتهای اقتصادی با نظام بانکی بسیار زیاد است و بهطور تنگاتنگ باهم ارتباط دارند، تا آن اندازه که هر جا بحث از رونق و یا فعالیت باشد حتماً در آنجا نقش بی بدلیل بانکها حس میشود.
معادی تأثیر بانک توسعه تعاون را در کسبوکارهای مختلف بسیار عالی خواند و تصریح کرد: بانک توسعه تعاون علیرغم اینکه جز بانکهایی با سایز کوچک است، ولی بهاندازه ظرفیت خود توانسته است اثر خود را در کسبوکارهای مختلف اعمال نماید. و در حال حاضر عاملیت این بانک در طرحهای ملی و پرداخت تسهیلات اعتباری هدفمند با رویکرد کمک به تولید و اشتغال کاملاً مشهود است
رابطه حسنه بانک توسعه تعاون با مشتریان
معاون امور استانها و بازاریابی بانک توسعه تعاون اظهار داشت: خوشبختانه یک رفتاری در سطح بانک توسعه تعاون، به ویژه در آذربایجان شرقی مشاهده میشود که در هیچ کجا موجی از نارضایتی یا اعتراض یا رفتاری مبتنی بر جلوه و شکایت وجود ندارد و روابط فیمابین مشتریان و بانک بسیار حسنه و حرفهای بوده است؛ که این رضایت هم در ارتباطات و هم انتظارات وجود داشت.
وی افزود: این تداوم انتظار و یا تقویت و افزایش میزان خواستههای صاحبان صنایع، نشان از نوع رابطه و نوع خدمت بانک توسعه تعاون دارد که توانسته است با استفاده از ظرفیت خود، این خدمات را در حوزه عملیات بانکی و اعتباری ارائه دهد و متقابلاً این توقع را در سطح مشتری خود ایجاد نماید.
معادی بابیان اینکه بانک توسعه تعاون یک بانک دولتی است، خاطرنشان کرد: این بانک از جنس توسعه است و در بخش تعاون و غیرتعاونی حرکت میکند و رویکرد آن کاملاً رویکرد مثبتی است.
وی در ادامه به استراتژی بانک توسعه تعاون در مقابل بنگاهها اشاره کرد و اذعان داشت: طبیعی است بانکی که کلمه توسعه را به همراه نام خود دارد و اساسنامه هم به آن اجازه داده است 70 درصد پول را بخش تعاون و مابقی 30 درصد را بخش غیرتعاون اختصاص دهد؛ در بطن کلمه توسعه هم تولید، اشتغال، نوآوری و خلاقیت وجود دارد؛ باید همکاری متقابلی با بنگاهها داشته باشد.
معادی بابیان اینکه بانک توسعه تعاون استراتژی دارد که بتواند رابطهای قوی با بخشهای مختلف برقرار نماید و اثر خود را در آنها اعمال کند، تصریح کرد: اعتبارات این بانک در بخشهای مختلف صنعت، معدن، کشاورزی، خدمات و بازرگانی و یا در طرحهای بزرگ ملی تخصیص داده میشوند.